mandag 23. juli 2012

Feeerie :-)

Jadda, da va d ferie...og sykkeltur sku d vær ;-) I mangel på noe som helst slags sommerver fant vi ut at å ta opp tråden fra i fjor, ja det måtte være helt genialt; mao nytt forsøk på Vestlandstur.. Endelig bestemmelse tatt sent fredag kveld, pakking gjort unna på torsdag (i fall d blei tur :-)..
Oppstart lørdag morra, i salen 0650 fra øvre nr.10, og avgårde mens Radio Norge prøvde å late som om det var sommer  i Norge...Regndressene kom på på Tverlandet, siden var de på ;-)



Første bænsinstopp - Røkland


Frokost på Krokstrand kl 09:23 lørdag morra.


Matbit på Nordlandsporten

Nordlys, ha vel ikke nåkka her å gjær, men va fint bilde??
72 mil i stort sett av/på - av/på med regn, men t Trondheim kom vi. Innsjekk på Rica Nidelv. Etter en god lang dusj og "verdens dyreste" burger med litt vin og så der, ble det en tidlig kveld.

Motet va godt etter en god natt søvn, en heidundranes forkost og enda ikke parkeringsbot (veit vi forresten ikke enda, men nekta å plasser sykkeln på en offentli parkeringsplass langt unna hotellet, ubegripelig at de får bygg hotell uten en eneste parkerinsplass; ref et av prosjektan i Bodø...). Vel, før vi va i gang va det tilbake til start; på med regnhyre, yess yess yess :-)..
En dag i Neptuns tegn, det e e heilt sikker på..


På ferga mellom Halsa - Kanestraum, 20min i le av "Niagara"



 
Vardestua i Molde



Atlanterhavsveien sett sørover


Atlantarhavsveien sett sørover2

Tja, nåkka info..

Ja kem  veit ka han skriv..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar